Lions Turku Archipelago Celeb-Am 2017 Golf

Tule golffaamaan hyvää LC Turku Archipelago Celeb-Am –hyväntekeväisyysgolfiin!

Tässä tapahtumassa hyvin pelaaminen on myös hyvän pelaamista hyvässä seurassa. Tervetuloa hauskaan yritysgolf-tapahtumaamme Harjattula Golf & Country Clubille Turun Kakskerrassa torstaina 15.6.2017 klo 11 alkaen. Suosittu tapahtuma järjestetään jo viidettä kertaa ja sen tuotto käytetään Lounais-Suomen Syöpäyhdistys r.y:n Lapsisyöpäpotilasperheiden kerhon Sykerön toiminnan tukemiseen.

Osallistumismaksu 650 €/joukkue ja se sisältää huikean kilpailun erikoiskisoineen sekä giveawayt, runsaat kisaeväät, lounaan ja päivällisen. Voittajajoukkue saa mukaansa upean kiertopalkinnon ja luonnollisesti parhaiten pärjänneet joukkueet ja erikoiskilpailuissa loistaneet palkitaan mukavilla palkinnoilla.

Joukkuekilpailussa kisaavat kolmen yrityspelaajan ja yhden julkisuudesta tutun henkilön eli ”Sykerö-kapteenin” muodostamat joukkueet. Pelimuotona on Paras Pallo Pistebogey kahdella pallolla (Best Ball Twosome) eli kaikki pelaavat omaa palloaan ja joukkueen tuloksen muodostavat jokaisella väylällä kaksi parasta pistebogey-tulosta. Joukkueilla mukana myös kiertävä pinkkipallo, jonka kanssa onnistuminen tuo lisäpisteitä!

Kokoa asiakkaista tai työkavereista joukkue ja tule mukaan hyvänmielen golf-tapahtumaan! Varaa joukkueellesi paikka hyväntekeväisyyskisasta hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Yhteydenotot ja varaukset:
Marko Riionheimo 050 312 2364
tai marko@riionheimo.com

LC Archipelago Celeb-Am 2017 Golf

MITÄ TEHDÄ, KUN OMA LAPSI SAIRASTUU SYÖPÄÄN.

 

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho SykeröJoka vuosi Suomessa n.150 lasta sairastuu syöpään.
Tämä on perheille hyppy tuntemattomaan:
elinpiiri koko perheellä pienenee, perheen talous joutuu koetukselle toisen vanhemmista jäädessä hoitamaan sairasta lasta, koulunkäynti ja lapsella kaverisuhteiden ylläpito hankaloituvat jne.

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö toimii Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen alueella. Tuemme perheitä taloudellisesti, vertaistukitapaamisin, terapioin, mahdollistamalla perheille mahdollisimman normaaleja lapsiperheiden aktiviteetteja, tapahtumia ja matkoja suojatusti ja turvallisesti.

Lions Club Archipelagon järjestämän Celeb-Am-hyväntekeväisyysgolfilla kerätyillä lahjoitus varoilla olemme pystyneet tukemaan perheitämme monin eri tavoin. Viime vuonna uusittiin Meri-Karinan infektio-vapaa leikkipuisto eli nyttemmin Leijonapuisto, jonne rakennettiin iso leikkilaiva, linnunpesäkeinu, kahden istuttava jousikeinu sekä uusittu hiekkalaatikko ja leikkimökki. Ilman näitä arvokkaita lahjoituksia kerhomme toiminta ei voisi yhtä mittavana tarjota tukea ja iloa sairastuneille lapsille ja nuorille ja heidän perheilleen.

Niina Piippo, Sykerön puheenjohtaja